chilikaakao (chilikaakao) wrote,
chilikaakao
chilikaakao

 • Location:
 • Mood:
 • Music:

Käpy

Tajusin tossa hetki sitten että kappas ! huomenna onkin tutor koulutus ! Voi apina, ei mitään käryä mikä toi luokka on missä se pidetään saatikka sitten tiedä missä osotteessa. Saa nähdä löydänkö ikinä tietäni sinne.. toivottavasti. Odottelen niin innoissani ens vuoden syksyä kun pääsee oikeesti tuutoroimaan <3 Pitäis tosin muutenki vähän tota ens syksyä mietiskellä, koska oli semmonen kiartue taas tiedossa missä olin viime vuonnakin. Enpäs paljasta mikä. Tosin pian meillä onkin kopteri, joka sattuu olemaan 2 päivää kestävä tutor koulutus jossa vissiin kulutetaan ihan kiitettävästi tuota alkoholiksi kutsuttua ainetta.. ihan kuin sitä ei tulis muutenki jo kulutettua tarpeeks.

Kaikista parasta tässä on se, että on ihan PIRUSTI kouluhommia. Esim. nytki pitäis tälläkin sekunnilla tehdä Javan kotiläksyjä mutta mitä tekee minä? No ei ainakaan javaa obviously. Perjantaina oliski sitten CCNA koe, mutta sinne en todennäkösesti pääse. VOI HITSI SEINÄT KAATUU PÄÄLLE 8 ( 

Olin tänää kaverin kanssa shoppailemassa ja ostin tosi söpön mekkosen <3 Ollaan menossa nyt tulevana perjantaina kattomaan Liisa ihmemaassa 3D ensi-iltaan ja sen jälkeen sitte BAARIIIN. Pistänki  varmaan tuon mekkosen sinne niin olen ihan super söpö ja kaikki muut ihan über kateellisia !

Tosiaan se things to do lista piti tehdä.. njuu... jääköhän sitten vähän myöhemmälle? Huomenna kangasostoksille jos mahdollista. (ja lisää FFXIII)
Tags: koulu
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

 • 0 comments